HOT Startup - шаблон joomla Продвижение

Waarom veel leerlingen hebben gekozen voor Marc van Hazendonk.

* Zeer hoog slagingspercentage

* Professioneel met meer dan 29 jaar ervaring

* Vakbekwaam en deskundige begeleiding

Wij verzorgen een rijopleiding die naast het aanleren van kennis,inzicht en vaardigheid het accent weet te leggen op een veilige en bewuste verkeersdeelnemer.

 

Wat is mogelijk bij Verkeersschool Marc van Hazendonk.

 

Wil je één keer per week, wil je meerdere rijlessen per week of wil je een spoedcursus alles is bespreekbaar.

Let op !!! Vraag je theorie examen alleen aan via MIJN.CBR.NL

En ten zeerste raden wij het af om de theorie met foefjes te leren.

( achteraf kost het je meer rijlessen)

Theorie

Het theorie-examen voor de personenauto duurt ongeveer drie kwartier, inclusief de toelichting. U moet ongeveer een half uur voor aanvang van het examen aanwezig zijn. Het examen bestaat uit ja/nee vragen, meerkeuze vragen, vragen waar u zelf een getal in moet vullen en vragen over hoe u zou handelen in een bepaalde verkeerssituatie (bij gevaarherkenning).
Het theorie-examen bestaat uit drie onderdelen.
  25 vragen over gevaarherkenning
  30 vragen over verkeersregels
  10 vragen over verkeersinzicht

 

Les overeenkomst, leskaart.

Als je gaat lessen bij een rijschool is het belangrijk dat je de afspraken met je rijschool vastlegt. Goede rijscholen maken allemaal gebruik van een lesovereenkomst of leskaart. Hierin zijn alle rechten en plichten van de rijschool en van jou opgenomen. Zo staan er afspraken in over de lesprijs en het afmelden als je ziek bent. 

 

Machtigen van een rijschool.

Bij het machtigen van de rijschool kijk je of de naam van de rijschool op het scherm gelijk is aan de rijschoolnaam die je kent en die op de lesauto staat. Wanneer je praktijkexamen gaat doen, check je vooraf of de naam van de rijschool die je hebt gemachtigd en bij wie je rijles hebt, gelijk is aan de rijschoolnaam op de lesauto waarin je examen doet. Het CBR controleert de rijschoolnaam tijdens het examen. Als de naam van de lesauto niet overeenkomt met de rijschool die je hebt gemachtigd, kan het CBR besluiten om je examen niet door te laten gaan.

 

Vraag je examen aan.

Voordat Verkeersschool Marc van Hazendonk een tussentijdse toets of examen kan aanvragen, moet je deze daar eerst voor machtigen, via MIJN.CBR.NL

Zo ontvangt u direct bericht als Verkeersschool Marc van Hazendonk het examen voor u heeft gereserveerd of als uw examen wordt verschoven. 

 

marc@rijles4you.nl
www.hazendonkrijopleidingen.nl

Als u snel en op een fijne manier uw
rijbewijs wilt halen moet u hier zijn!

06-54256481

Verkeersschool Marc van Hazendonk
Terpeborch 52
5241 KB Rosmalen
Of klik op  e-mailadres en vraag om informatie.