HOT Startup - шаблон joomla Продвижение

Rij angst

U bent in het bezit van een personenauto rijbewijs, maar het is een tijd geleden dat u heeft gereden? U heeft misschien angst om weer te gaan rijden, of een onplezierige ervaring gehad als chauffeur?
Wij kunnen u hiermee helpen, bij Verkeersschool Marc van Hazendonk is hiervoor een gespecialiseerde instructeur aanwezig.
Ben je voordat je met de auto vertrekt al onrustig? Voel je je opgejaagd of onzeker in het verkeer? Durf je niet in te halen? Ondervind je problemen op je werk door rijangst? Ga je altijd binnendoor om de snelweg te vermijden? Ontwijk je bepaalde stukken (snel)weg vanwege een vervelende ervaring? Schrikken files, tunnels of bruggen je af? Trek je je rijvaardigheid in twijfel? Vind je rijles niet (meer) leuk, of lukt het rijexamen steeds niet? Bel gerust wie weet komen wij er wel uit !!

Wil u meer informatie, bel de Verkeersschool om een afspraak te maken.

Begeleiding moeilijk lerende

Het is natuurlijk mogelijk om, als u weet dat leren u niet zo makkelijk af gaat, privé-les te krijgen, d.w.z. één op één met de instructeur. Ook als Nederlands niet uw eigen taal is zijn er mogelijkheden.

Voor informatie omtrent begeleiding kunt u het beste een persoonlijk gesprek aangaan.  

Korte opleidingen

Het komt steeds vaker voor dat mensen met een rijbewijs al jaren niet meer rijden. Soms omdat het er gewoon niet van kwam of doordat mensen door een trauma een angst hebben ontwikkeld en de weg niet meer op durven. Daarvoor kun je een opfriscursus volgen, binnen een of enkele lessen kun jij weer vol zelfvertrouwen de weg op!

 

 

 

 

 

 

 

marc@rijles4you.nl
www.hazendonkrijopleidingen.nl

Als u snel en op een fijne manier uw
rijbewijs wilt halen moet u hier zijn!

06-54256481

Verkeersschool Marc van Hazendonk
Terpeborch 52
5241 KB Rosmalen
Of klik op  e-mailadres en vraag om informatie.